Joulukuun seurauutiset

18.12.2023

KUVA: "MennÀÀn yhdessÀ tanssimaan, kamelikaravaani odottaa jo", Valokuvaaja: Seuran perustaja- ja kunniajÀsen Kauko KAKE KerÀnen.

Tervehdys kaikki seuratanssin ystÀvÀt

Seuran kunniajÀsenen Kauko "KAKE" KerÀsen lÀhettÀmÀn kuvan viesti kuuluu: "MennÀÀn yhdessÀ tanssimaan, kamelikaravaani odottaa jo".

AJANKOHTAISET UUTISET
Viikonloppuna Heituinlahden nuorisoseurantalolla oli n. 400 tanssijaa, jonka myötÀ huikea tunnelma nousi kattoon ja sen yli.

TirilÀn TyövÀentalolla on pian Tapanintanssit "Tonttutanssit" ja ilmoittautuminen seuran kutsuun on lÀhtenyt hyvin vauhtiin. Ilmoittautuminen ja lisÀtiedot verkkosivuilla....

Seuran tanssitunnit alkavat ke 10.1.2024 foksin alkeilla ja hitaan valssin jatkotason ohjauksella. EnsimmÀiset tunnit ovat kaikille ilmaiset ja siksi kannattaa kutsua kaikki ystÀvÀt mukaan tutustumaan tÀhÀn mahtavaan harrastukseen.

Su 25.2.2024 seura jÀrjestÀÀ TirilÀn TyövÀentalolla Wanhan Tangon ja Tangovalssikurssin. Ilmoittautumisohjeet ja lisÀtiedot löydÀt verkkosivuilta.

SeuranjÀsenmaksu kÀytÀntö uudistuu ja jÀsenmaksulaskut lÀhtetÀÀn tammikuun alussa sÀhköpostilla / kirjepostilla jÀsenrekisteritietojen perusteella. On hyvÀ ilmoittaa jÀsenrekisterinhoitajalle (saiset.jasensihteeri@gmail.com), jos ei aijo jatkaa seuran jÀsenenÀ kaudella 2024, jotta laskuja ei lÀhetetÀ tarpeettomasti. Uusien jÀsenkorttien teettÀmiseksi voit lÀhettÀÀ uuden kuvan saiset.jasensihteeri@gmail.com tai kuva voidaan ottaa esim. tanssituntien yhteydessÀ. Valokuvassa on hyvÀ olla vaalea tasavÀrinen tausta ja kasvoilla riittÀvÀn voimakas valaistus. (vrt. passikuva, jossa taustakangas on noin 2 metriÀ kuvattavan takana).

MENNEET TAPAHTUMAT
Seuran syyskokous kÀsitteli kaikki sÀÀntömÀÀrÀiset asiat, jonka tuloksena seuran hallituksen jÀsenet kaudella 2024 ovat
Tauno Lakkala (pj), Esa Paavola (siht.), Sari RikkilÀ, Ilona Suojamaa, Riikka Siivola ja Ritva Laurila sekÀ varajÀseninÀ Annu Suomijoki ja Pentti NÀrhi. Seuran jÀsensihteerinÀ toimii Marita Smeds (saiset.jasensihteeri@gmail.com).

Seuran ItsenÀisyyspÀivÀ etkoilla oli maittavat tarjoilut ja runsaasti tanssimusiikkia. Tapahtuman jÀrjestelyt sujuivat monilta osin erinomaisesti ja antoi uskoa seuran tulevia tapahtumia ja vuosijuhlia silmÀllÀ pitÀen. LÀmmin kiitos kaikille tapahtuman jÀrjestelyihin osallistuneille sekÀ juhlavieraille. VietÀvÀn kauniisti pukeutuneita juhlavierairaita saapui ennÀtyksellisen paljon eikÀ edes Tanssi Taneli ehtinyt heitÀ kaikkia tanssittaa illan aikana. Jatkossa seuran kevÀt- ja syyskauden pÀÀtösjuhlilla kÀytetÀÀn ns. "Shampanjapullo" vientiÀ, jossa viejÀt ja seuraajat muodostavat omat jonot ja tanssikierroksen jÀlkeen palataan jonon perÀlle. Varmistetaan myös, ettÀ tanssimusiikki on mahdollisimman monipuolista ja laadukasta. NÀillÀ toimenpiteillÀ seuran toimintaa voidaan edistÀÀ laadukkaasti ja kaikkia jÀseniÀ tasapuolisesti huomioiden. Kannustamme myös kaikkia lukemaan tanssilava etikettin muutoksesta ja yksityiskohdista https://www.tanssit.fi/tanssin-abc/tanssietiketti/

Seuran marraskuun seurauutisten kehityskyselyyn on tullut jo yli 20 vastausta. Voit vielÀ antaa oman palautteesi kyselyn kautta. Vastausten sisÀltö on huomioitu mm. tanssituntien suunnitelussa. Tulosten kÀsitelyÀ ja seuratoiminnan kehitystÀ jatketaan uuden hallituksen voimin ensivuonna. 

NÀillÀ terveisillÀ seuran nykyinen ja uusi hallitus sekÀ Kauko KAKE KerÀnen toivottaa kaikille rauhallista joulun aikaa ja mukavaa alkavaa tanssivuotta 2024!

Tanssitaan kun tavataan! đŸ•șđŸ’ƒđŸŽ”đŸŽ¶â˜ƒïžđŸŽ