Kesätiedote

2.5.2023

Kesää kohti🕺💃🎵🎶

Seuran kevätkauden päättäjäisissä tanssittiin runsain joukoin ja nautittiin maittavista tarjoiluista. Tunnelma oli rento ja ohjelmassa oli mukavia tanssitaitoa edistäviä tanssitehtäviä. Illan päätteeksi seuran puheenjohtaja tanssitti yleisöä karaokelaulujen tahtiin. Valtavista aplodeista ja encoresta huolimatta ilta saatiin ajoissa päätökseen klo 21. Lämmin kiitos kaikille kuluneesta talvikaudesta! Pian on aika aloittaa tanssilavakausi ja syventää talven aikana opittuja taitoja.

Seuratanssiohjaaja haku

Seuran toiminnan kannalta seuratanssiohjaajien määrä ja tietotaito on ensiarvoisen tärkeää. Ohjaajien määrä pyritään edistämään ohjaustoiminnan lisäämiseksi ja jatkuvuuden takaamiseksi. Koulutus antaa jäsenelle erinomaiset valmiudet edistää omaa tanssi- ja ohjaustaitoa sekä hyödyntää ohjaustaitoa seuratoiminnan ohella.

Seuran hallitus päätti, että seura kustantaa kahdelle uudelle seuran tanssinohjaajalle 50 % koulutuksen kokonaiskuluista (sis. kurssimaksun, majoitus- ja ruokailukulut). Lisäksi korvataan todelliset matkakulut tositteiden mukaan. Matkustuksessa suositellaan käytettäväksi kimppakyytiä tai muutoin edullista julkista liikenneyhteyttä.

Koulutusvaihtoehto - www.seuratanssiohjaaja.fi / Joensuu

  • Ohjaajakoulutus 26.-28.6.2023, ilmoittautuminen viimeistään 30.5.2023
  • kurssin hinta on 300€/hlö. (hinta ei sisällä majoitusta ja ruokailuja)

Koko seuratanssiohjaajan peruskoulutus sisältää kaksi kesäkurssia sekä neljä viikonloppukurssia, joiden yhteishinta oheiskuluineen on n. 2200 €/hlö. Kurssitettavat henkilöt sitoutetaan seuran toimintaan myöhemmin sovitussa laajuudessa.

Jos kiinnostuit seuratanssiohjaaja toiminnasta OTA YHTEYTTÄ seuran hallituksen jäseniin tai tanssinohjaajiin.

Kesän ohjelmassa

  • Rantatanssit kesä-heinäkuussa Myllysaaressa säävarauksella
  • Lavatanssin alkeet Iitiän tanssilavalla
  • Salsalauantai 5.8. Iitiän tanssilavalla

Tanssilavahaaste 2023 - Osallistutuomalla tuttusi tansseihin!