Elokuun jäsentiedote✉️

15.8.2023

Kesän tanssit lähestyvät loppua ja vauhdikas syksy on edessä. Yhdistyksemme aktiivinen kesän toiminta on saanut paljon kiitosta ja jäsenmäärämme on jo yli 150 hlö. Suuri kiitos aktiivisille ohjaajille ja seura aktiiveille! 🕺💃🎶🎵🫶

Syyskauden tanssitunnit aloitetaan ke 6.9 klo 18 tuttuun tapaan Armilan Kourulan VPK talolla. Ensimmäiset tunnit ovat tangon alkeen ja Bug alkeisjatko, jotka ovat kaikille maksuttomia. Kannattaa siis kutsua ystäviä ja tuttavia, läheltä ja kaukaa mukaan iloisen ja mukavan tanssiharrastuksen pariin.  Lokakuussa on luvassa huikea SALPA SALSAA tapahtuma ja marraskuussa CHA CHA ja FUSKU tanssikurssi Tirilän työväentalolla sekä tietysti syyskauden päättärit "Itsenäisyysjuhla etkot". Näistä tiedotetaan jäseniä sähköpostilla, lehti-ilmoituksilla ja tanssituntien yhteydessä.

Sunnuntaina 20.8 pakkaamme tanssikengät bussiin ja matkaamme suurella joukolla (yli 44 hlö) Metsälinnan lavalle nauttimaan hurmaavasta tanssi-illasta Hurma yhtyeen tahdittamana. Vielä ehdit ilmoittautua mukaan matkaa! (Viejiä kaivataan lisää)

Eloisaa ja iloista elokuuta kaikille!
Saimaan Seuratanssijat ry