Tammikuun jäsentiedote 2023

5.1.2023

Tervehdys kaikille! ūüēļ

Seuramme hallituksen järjestäytymiskokous pidettiin keskiviikkona ja ilta venähti poikkeuksellisen myöhään kattavan keskustelun ja seurustelun merkeissä. Kiitokset hallituksen jäsenille aktiivisuudesta. Seuramme vastuutehtävät jaettiin ja julkaistiin yhteystiedot sivulla. https://www.saiset.fi/yhteystiedot/

Tanssitunnit alkavat keskiviikkona 11.1.2023 klo 18. Nyt voit maksaa osallitumismaksut myös kortilla seuran uuden maksupäätteen ansiosta. Tarkemmat lisätiedot voit lukea lisätiedot voit lukea "Tapahtumat" sivulta https://www.saiset.fi/tapahtumat/ensiaskeleet-seuratanssiin/

Seuramme verkkosivut on nyt uudistettu uudelle Yhdistysavaimen alustalle, jonka johdosta  toivomme jäsenistöltä aktiivista palautetta ja ennen kaikkea apua ja työvoimaa verkkosivujen ylläpitoon ja uudistamiseen.

Jos omaat hyvää visuaalista värisilmää, verkkosivujen suunnittelu taitoa, graafisia taitoja, kirjallista ja kuvallista ilmaisutaitoa tai jotain edellä mainitusta ja sinulla on halua edistää seuramme verkkosivujen kehittämistä, viestintää ja ylläpitoa voit ilmiantaa itsesi tai ystäväsi hallitukselle esim. verkkosivuilta löytyvän palautelomakkeen kautta. Huom! Tanssituntien osalta voit myös antaa palautetta verkkosivuilla.

Lisäksi sivuilla voidaan julkaista / arkistoida sujuvasti valokuvia, videoita, keskustelupalsta ja erilaisia lomakkeita. Jos sinulla on sopivaa aineistoa julkaistavaksi / arkistoitavaksi seuramme toiminnasta, voit laittaa viestiä allekirjoittaneelle.

Verkkosivuilla on myös ns. "Jäsensivut", jonne voivat kirjautua vain jäsenet jäsenrekisteriin tallennetullasähköpostiosoitteella ja salasanalla. Salasanan voit itse luoda ensimmäisellä kirjautumiskerralla. Ohjeet löytyvät kirjautumisen yhteydessä. Jäsensivuilla ei ole vielä hyödyllistä sisältöä, mutta sen kautta voit tarvittaessa päivittää omat yhteystietosi.

MUISTUTUS
Jäsenmaksun maksaminen
Maksunsaaja: SaiSet ry
Tilinumero: FI6456200920220596 EKOP
Viitenumero: 1009
Summa: 

  • 20‚ā¨ Aikuisj√§senelle
  • 15‚ā¨ Opiskelijoille, ty√∂tt√∂mille, el√§kel√§isille ja nuorille (alle 25-vuotiaille)
  • 50‚ā¨ Kannatusj√§senelle

Iloista ja antoisaa tanssivuotta 2023 kaikille! ūüĆě

Seuran hallituksen puolesta toivottaa Tauno Lakkala