Tanssitunnille valmistautuminen

 

Harjoituksiin voi tulla kuka tahansa yksin tai parin kanssa. Ikärajoitetta ei ole. Meillä tanssitunneilla on parinvaihto, mutta jos tulet oman parin kanssa, ei ole pakko vaihtaa paria. Parinvaihto on kuitenkin suositeltavaa. 

 

Alkeistuntien osaamisvaatimuksena on että osaat kävellä. Muuta ei tarvitse. Suosittelemme alkeistunteja myös niille, jotka osaavat jo perusaskeleen. Jokainen tanssilaji pohjautuu sen perusaskeleeseen ja on tärkeää että sen oppii kunnolla. Asioita kertaamalla monesti kokenutkin oppii jotain uutta ja yllättävää tanssiin liittyvää, esm. kehon kannattelua ja musiikin tulkintaa. 

Jatkotunnit ovat niille, jotka osaavat perusaskeleen ja kykenevät seuraamaan/viemään. Jatkotunnin alussa kertaamme perusaskeleen. 

 

Mitä puen päälle tanssitunnille?

  • Vaatteet! Sellaiset joissa on itsellä mukava olla ja liikkua. Sileäpohjaisia kenkiä suositellaan. Yhteistyökumppaneina meillä on tanssitarvikemyyjiä, joilta saa tanssimiseen suunniteltuja vaatteita jäsenhintaan.

 

Muuta muistettavaa

On tärkeää että mies osaa viedä ja nainen seurata! 

Yksin harjoittelu on tärkeää vaikka se voi tuntua vaikealta ja turhauttaa. Jos jäät tunnilla ilman paria, yritä tampata omia askeleita musiikin tahtiin. Se on hyvää harjoitusta. 

Alkeistunnilla kokenutkin voi oppia uutta!  

Etkö tiedä millaista seuraavan viikon tanssilaji on? Rohkeasti mukaan kokeilemaan! Myös internetistä löytyy paljon videoita eri tanssilajesita, joihin voi tutustua ennen tuntia. :)

Muista että perusakel on tärkeä! Koko tanssilaji ja sen kuviot pohjautuvat siihen. 

Ole kärsivällinen jos joku ohjaustunti ei mene kuin itse haluaisit. Tunnilla on paljon eri tasoisia tanssijoita ja opettajat ovat välillä vaikeuksissa miettien että mitä opettaa, jotta jokainen tanssija saisi tunnista jotain irti. 

Harjoittele! 

 

Tervetuloa tanssimaan ja paljon iloista mieltä mukaan! Meillä tanssiharjoittelu on hauskaa!! ;)